Edward Aninaru, fotograful roman de la Hollywood, organizeaza workshop-ul de fotografie #EpicPictures pe 10 si 11 octombrie la Bucuresti.

Madalina Ghenea - sedinta fotoFoto: Talentivity

“Stiti replica celebra din Filantropica - Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana? In fotografie lucrurile sunt cam la fel. O imagine care te ajuta sa spui o poveste si care iti lasa imaginatia sa zburde libera are mult mai multe sanse sa aiba un impact puternic asupra privitorului”, este de parere Edward Aninaru, cel care prin fotografiile sale a spus povestile unora dintre numele celebre de la Hollywood, printre care Celine Dion, Ne-Yo, Jay Sean, John Newman, James Goldstein, dar si Inna, Alexandra Stan, Catrinel Menghia si Madalina Ghenea.

Dupa succesul pe care l-au avut workshop-urile sale anul trecut, workshopul #EpicPictures, care se va desfasura pe 10 si 11 octombrie la Bucuresti ii va invata pe pasionatii artei fotografice sa construiasca povesti prin imaginile pe care le vor surprinde cu aparatul de fotografiat. De la conceptul care va mixa elemente puternice, glam, fashion, edgy si sexy, pana la aranjarea decorului si a luminilor, pregatirea modelelor, realizarea, alegerea si post-procesarea fotografiilor, toate etapele necesare unui rezultat fotografic narativ vor fi detaliate, directionate si executate de fiecare participant la curs alaturi de fotograful Edward Aninaru.

Pe 10 octombrie, in prima zi a workshop-ului, care va fi organizat intr-o locatie de poveste din apropierea Bucurestiului, participantii vor afla cum trebuie sa-si aseze luminile si sa pregateasca set-up-ul si modelele, astfel incat fotografiile realizate de ei sa aiba un impact emotional cat mai puternic si o poveste care sa impresioneze publicul.

Pe 11 octombrie, in cea de-a doua zi a workshop-ului, participantii vor afla de la Edward Aninaru notiuni de teorie foto, dar si sfaturi pentru alegerea fotografiilor potrivite pentru portofoliu. Fotografiile realizate de cursanti in prima zi a workshop-ului vor fi postprocesate sub indrumarea fotografului vedetelor de la Hollywood, alaturi de care se va face si analiza finala a imaginilor.

Workshop-ul #EpicPictures se va desfasura pe 10 si 11 octombrie, intre orele 10.00 – 18.00, numarul de locuri disponibile este de 20, iar cursantii ar trebui sa aiba minime cunostinte de fotografie, sa-si aduca la workshop camera foto impreuna cu lentilele preferate si laptop cu o versiune de Photoshop CS6 sau CC instalata.

Mai multe informatii despre eveniment se pot gasi pe http://bit.ly/1EXr4rlsi pe http://edwardaninaru.com/