Cu ocazia zilei sale de nastere, pe 20 noiembrie, Alin si-a facut cadou masina visurilor: un Jaguar in valoare de 50.000 de euro. In afara de ziua sa de nastere, Alin a sarbatorit si implinirea a zece ani de cand si-a vazut prima data sotia.

"Pe data de 30 am aniversat zece ani de cand eu si sotia ne-am cunoscut. Povestea este frumoasa: pe 29 noiembrie, in acelasi an, 1997, am lansat melodia "Atat de singur", primul nostru single, iar pe 30 am cunoscut-o pe Larisa”, a declarat artistul.

In ceea ce priveste masina achizitionata de el, Alin spune ca este masina la care a visat intotdeauna, potrivit unui comunicat de presa.

"Am ales Jaguarul pentru ca aceasta este si marca de masini preferata de sotia mea, Larisa. Dintotdeauna mi-am dorit sa am o astfel de masina si ma bucur ca am reusit sa o obtin prin multa munca. Mie imi place ca masina sa fie puternica, dar si sigura, deoarece imi plimb copiii cu ea, iar ca artist, mi-am dorit sa fie in acelasi timp si o masina cu personalitate”, a declarat cantaretul.