Starul britanic de muzica pop Robbie William a fost obligat de instanta de judecata sa isi ceara scuze public fostului sau manager, Nigel Martin-Smith. Martin-Smith - care a manageriat trupa de baieti Take That, din care Williams a facut parte pana in anul 1995 - l-a actionat in instanta pe cantaretul in varsta de 33 de ani din cauza piesei "The 90s", in care cantaretul il acuza ca a furat in anii '90din banii trupei, informeaza pr-inside.com.

In afara de faptul ca a fost obligat de instanta sa isi ceara scuze, William va trebui sa ii plateasca lui Martin-Smith daune morale in valoare de aproximativ 1 milion de dolari si sa achite cheltuielile de judecata.

Managerul a declarat: "Robbie a fost de acord sa isi prezinte scuzele si sa plateasca daunele, lucru ce pune capat acestei situatii.". Martin-Smith a mai spus ca a fost dispus sa renunte la despagubirile morale daca Wiliams accepta propunerea sa de a se intalni fata in fata pentru a lamuri lucrurile.

Anul trecut, Williams a trebuit sa reinregistreze piesa, care a aparut pe albumul Rudebox, dupa ce Martin-Smith a intentat un proces in care cerea modificarea versurilor "The 90s".