Daca tot si-a sarbatorit ziua in acest weekend, Britney s-a hotarat sa isi faca singura un dar. Doar ca a uitat sa-i mai spuna si proprietarului cadoului.

Spears a fost acuzata de furtul a patru taioare albe, create de Katja Berglund, in valoare de 14.000 de lire sterline. Aniversand cei 26 de ani impliniti, Spears a petrecut alaturi de Paris Hilton in Scandinavian Style Mansion din Los Angeles. La plecare a luat intentionat taioarele, pentru ea si prietenele care o insoteau.

Martorii spun ca, dupa ce a parasit cladirea, Britney l-a sunat pe fostul ei sot, Kevin Federline, implorandu-l sa o insoteasca si sa petreaca impreuna. In ciuda orei inaintate, 4 a.m, Spears a insistat ca Federline sa iasa cu ea, insa acesta a refuzat-o, motivand ca trebuie sa aiba grija de cei doi fii pe care ii are acum in custodie.

"Practic, l-a implorat sa vina cu ea, dar Kevin i-a reamintit ca macar unul dintre ei trebuie sa fie un parinte adevarat si sa aiba grija de cei mici. Apoi, ea i-a inchis, iar Kevin spune ca vorbea ca si cum ar fi fost beata", spune un martor.

In urma numeroaselor scandaluri aparute in presa, Spears a pierdut orice drept de a-i mai ingriji pe Sean Preston, in varsta de doi ani, si pe Jayden James, de un an. Cantareata a mai fost acuzata o data de furt saptamana trecuta, cand si-a insusit o peruca dintr-un sex shop.