Canteretul american Robin Tricke admite ca in timpul tuturor interviurilor acordate anul trecut era beat si drogat, potrivit site-ului televiziunii americane Fox News, care citeaza o depozitie video data publicitatii sambata. Depozitia face parte din procesul in care Tricke a fost acuzat alaturi de Pharell William si Clifford Joseph Harris (T.I.) ca a plagiat cantecul “Blurred Lines”, unul dintre cele mai mari succese ale anului 2013.

Robin ThickeFoto: Captura YouTube

“Nu am acordat nici macar un singur interviu anul trecut fara sa fiu sub influenta ambelor substante (alcool si Vicodin - un analgezic puternic ). (...) Cu tot respectul, am fost beat si drogat de fiecare data cand am acordat un interviu anul trecut.”, a declarat Robin Tricke, potrivit foxnews.com.

Tricke a mai declarat in fata avocatilor ca in timpul interviurilor spune orice pentru ca piesele sale sa inregistreze vanzari considerabile.

“Cand dau interviuri, spun orice pentru a ajuta cresterea vanzarilor melodiilor.”, a mai declarat Tricke.

Artistul a fost acuzat de plagiat de plagiat de copii canteretului Marvin Gaye, care considera ca piesa “Blurred Lines” seamana foarte mult cu “Got to Give it op”, un single lansat in 1977 de defunctul lor tata.

Piesa “Blurred Lines” a fost unul dintre cele mai de succes piese din 2013, inregistrand peste 400 de milioane de vizualizari pe Youtube. Pe langa acuzatia de plagiat, cantecul a mai atras si numeroase critici din cauza caracterului misogin al refrenului si a faptului ca in videoclipul piesei apar mai multe femei dezbracate, scrie Mediafax.