Matteo lanseaza parodia piesei "Gandesc cu voce tare" in care interpreteaza propiul hit in stilurile artistilor Nick de la N&D, Dan Bittman, Shift, Radu Ille, Romica Puceanu, Rammstein. Un mix surprinzator de genuri, care merge de la industrial metal pana la muzica lautareasca.

MatteoFoto: Talentivity

Alegerea lui Nick (N&D), Dan Bittman, Shift, Radu Ille, Romica Puceanu si Rammstein nu a fost intamplatoare: “Am ales artisti cu un stil si timbru vocal aparte, care au avut ceva de spus in industria muzicala, dar si despre care am crezut ca nu se vor supara!”, spune Matteo.

Matteo marturiseste ca ideea de a canta piesa sa in stilurile consacrate ale altor artisti i-a venit dupa ce s-a trezit cantand melodii foarte cunoscute semnate de alti cantareti: “Cum ar fi daca ar fi invers?”, s-a intrebat Matteo, iar rezultatul este un videoclip extrem de amuzant, in care acesta interpreteaza 6 roluri diferite. “Varianta asta se adreseaza absolut tuturor celor care vor sa rada putin, care-si doresc sa se deconecteze dupa stresul din timpul zilei. Mi-ar placea sa merg spre studio si sa aud de jos, din strada, din apartamentele oamenilor rasete”, marturiseste Matteo.

Desi recunoaste ca “filmarile au mers ca unse”, ca s-a distrat in timpul lor si cu greu s-a abtinut sa nu rada, Matteo a marturisit ca au fost insa si unele momente destul de dificile. Dupa cum spune Matteo, cel mai amuzant moment de la filmari a fost cel in care a trebuit sa adopte atitudinea celor de la Rammstein si aceasta pentru ca “stilul lor este unul foarte serios si sumbru in timp ce eu eram dat cu pudra alba pe fata si cu ochii negri, efectiv... parca intors din morti!”, dezvaluie artistul.