Brad Pitt a cerut adoptarea unor legi stricte, care sa ii protejeze pe copiii celebritatilor de paparazii, informeaza pr-inside.com. Actorul are impreuna cu iubita sa, Angelina Jolie, trei copii infiati - Maddox (6 ani), Pax (3 ani), Zahara (2 ani) - si o fetita biologica in varsta de 17 luni, Shiloh.

Pitt a declarat ca este ingrijorat din cauza atentiei constante pe care o acorda presa familiei sale si ca se teme ca acest lucru ii va impiedica pe cei mici sa isi construiasca o imagine corecta a lumiii.

Artistul a spus in cadrul emisiunii americane realizate de Larry King: "Sincer, sunt foarte ingrijorat din aceasta cauza. Paparazii ii striga pe nume pe micuti pentru a le atrage atentia, iar apoi vin cu aparatele foto si cu camerele de luat vederi in fata lor si ii orbesc cu bliturile. Dupa parerea mea, ar trebui sa existe legi care sa interzica acest lucru. De cate ori plecam de acasa, copiii se asteapta sa existe persoane in fata casei care sa ii fotografieze. Aceasta este imaginea pe care si-au facut-o in ceea ce priveste lumea in care traim. ".