Adelina Elisei - iubita lui Cristian Chivu, a povestit pentru publicatia italiana Controcampo despre relatia pe care o are cu fotbalistul si modul in care acesta a cerut-o in casatorie. Vedeta TV spune ca inca nu s-a obisnuit cu ideea ca va fi sotia sportivului si recunoaste ca apelativul "doamna Chivu" suna bine.

"Dupa meciul dintre Inter si Atalanta, am ajuns in camera de hotel. S-a asezat in genunchi si m-a cerut, ca in filme, sa-i devin sotie. Apoi mi-a dat inelul", marturiseste Adelina. "Niciodata nu l-am vazut atat de serios. Era emotionat si nerabdator. Mi-a spus ca de doua luni voia sa ma ceara de sotie, dar nu si-a facut curaj" - a adaugat prezentatoarea TV.

Adelina Elisei le-a spus jurnalistilor ca se va muta in Italia in jur de 7 ianuarie, dupa ce Cristi Chivu se va intoarce din Dubai. Din pacate, va fi singura de ziua ei de nastere, pe 3 ianuarie. "Ar fi fost prima zi de nastere pe care as fi petrecut-o cu el". Iubita fotbalistului recunoaste ca se simte "destul de ravasita".

"In sase luni s-a schimbat totul!" - afirma viitoarea sotie a lui Chivu. Ea a dat detalii si despre felul in care a inceput povestea lor de dragoste. "Ne-am cunoscut pe 30 iunie, la un concert. El era impreuna cu Lobont si Stelea, eu ma aflam acolo sa fac un reportaj. M-a invitat la dans, iar ziua urmatoare ne-am intalnit din nou". Intrebata despre copii, Adelina Elisei spune ca fotbalistul "i-ar vrea si maine dimineata". Ea insa mai asteapta. "Trebuie sa ma obisnuiesc cu atatea lucruri!" - spune prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3.