Duminica, 15 noiembrie, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a devenit taticul unei fetite de nota 10. Zara Ecaterina, o fetita de peste trei kilograme, s-a “facut auzita” imediat ce a sosit pe lume: “15.11.15 este ziua in care am devenit tatic! Ziua in care am aflat cum 3 kilograme si ceva si cativa centimetri inseamna tone de fericire si kilometri de zambete! Ziua in care am vazut ca doar o femeie poate face cu adevarat miracole, ca pana si in alfabet litera M de la mama este cu mult inaintea literei T de la tata”, a scris Cornel Ilie pe contul sau de Facebook.

Cornel Ilie isi tine fetita in brateFoto: Talentivity

Ziua in care a sosit pe lume micuta Zara Ecaterina a schimbat totul pentru Cornel Ilie si l-a emotionat pe liderul Vunk pana la lacrimi: “Ziua in care am inteles ca lumea asta nu mai este doar o lume, ci lumea fetitei noastre. Ziua in care ziua si noaptea incep sa nu se mai masoare dupa ceas, ci dupa momente, amintiri, sperante, temeri, reusite si vise. Ziua in care am vazut cu ochii mei Implinerea. A mamei, in primul rand. A noastra, a parintilor ei, Eliza si Cornel. Ziua Z, ziua in care s-a nascut Zara Ecaterina, fetita noastra iubita!” a mai scris pe contul sau de Facebook Cornel Ilie.

Fanii Vunk isi vor putea intalni trupa preferata pe 16 decembrie, la Hard Rock Café, la concertul “Hituri si Mituri”. Cele mai mari hituri Vunk ale ultimilor 5 ani, piese de colectie, dar si piese noi, printre care si “Un Nou Univers” vor face parte din show-ul de la Hard Rock Café. Trupa aniverseaza astfel povestea plina de emotie, prietenie si amintiri frumoase ale tuturor celor care fac parte din #universulvunk.

Biletele la concertul Vunk “Hituri si Mituri”, de pe 16 decembrie, la Hard Rock Café sunt disponibile pe http://www.iabilet.ro/bilete-vunk-prezinta-show-ul-hituri-si-mituri-pe-16-decembrie-la-hard-rock-cafe-23649/ si la locatia evenimentului.