Actorul Charlie Sheen ar urma sa faca un "anunt personal" in cadrul unui interviu la Today Show de la NBC, a informat postul de televiziune, dupa ce tabloidele de peste ocean au scris ca ca actorul ar fi infectat cu virusul HIV. Site-ul TMZ, specializat in stiri despre celebritati, a scris, citand surse apropiate Today Show, ca Charlie Sheen ar urma sa anunte ca este infectat cu HIV, potrivit Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

Si tabloidul National Enquirer a scris, luni, la capatul unei investigatii care a durat 18 luni, ca Charlie Sheen ar fi fost diagnosticat pozitiv cu HIV in urma cu cativa ani si a reusit sa tina acest lucru secret.

Charlie Sheen a fost casatorit de trei ori, toate cele 3 casatorii sfarsindu-se prin divort. Actorul s-a laudat insa, in trecut, ca a intretinut relatii sexuale cu peste 5.000 de femei.

Charlie Sheen este unul dintre cei mai cunoscuti actori americani, fiind celebru pentru rolurile din "Spin City", "Two and a half Men" sau "Anger Management". In anul 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine platit actor de televiziune din SUA, cu 1,8 milioane de dolari pentru episoadele din seria "Doi barbati si jumatate", scrie Wikipedia.

In viata personala, Sheen a avut probleme din cauza consumului de alcool si stupefiante. In anul 2011, el a fost concediat de CBS din serialul "Doi barbati si jumatate".