Desi oamenii de stiinta nu si-au lasat substantele nesupravegheate, Nicole Kidman are o clona. O copie care ii seamana leit poate fi admirata, mai nou, la muzeul londonez, renumit pentru figurinele sale din ceara.

La muzeul londonez a fost dezvelita varianta din ceara a actritei australiene, conform site-ului news.com. Respectand intocmai proportiile si fiecare detaliu fizic al lui Kidman, statuia este imbracata intr-o superba rochie rosie, lunga pana la pamant.

De-acum, varianta "cerata" a actritei va sta langa alti doi colegi de la Hollywood - statuile lui Brad Pitt si a Angelinei Jolie. Designerii au lucrat la statuie timp de trei luni, bazandu-se pe sute de fotografii ale actritei, astfel incat nicio trasatura sa nu fie omisa.

"Nicole poarta o rochie lunga, extraordinara, care ii pune foarte bine in valoare gratia si frumusetea admirate in intreaga lume", spune purtatorul de cuvant al muzeului, Ben Lovvet. Asadar, e posibil ca si noua varianta a lui Kidman sa va puna pe jar. Dar nu incercati asta si invers.