Cunoscutul actor si regizor american Steven Seagal vrea sa-si investeasca banii in actiunile clubului de fotbal Dacia Chisinau, conform Romanian Global News.

Aflat in vizita la Chisinau, Steven Seagal a fost oaspete al Federatiei Moldovenesti de Fotbal, recunoscand ca este un mare amator al fotbalului.

Aflat in Basarabia la invitatia presedintelui clubului de fotbal Dacia Chisinau, Gabriel Stati, actorul american a afirmat: „Il cunosc de mult timp pe Gabriel si mi-am dorit sa cumpar o parte din actiunile clubului Dacia, dar deocamdata fara succes”.

Vedeta hollywoodiana a declarat ca este in asteptarea unui raspuns privind afacerea si ca se va intoarce in Basarabia pentru a urmari un meci disputat de echipa chisinauiana sau de selectionata nationala.

Eurofotbal informeaza ca pe durata sederii sale actorul american a donat suma de 50000 de euro unui fond social pentru copii. Seagal a facut si shopping la Chisinau, cheltuind peste 100000 de lei pe diferite suvenire. Seagal i-a facut sotiei un cadou special, o bratara de aur cu diamante.