Seara plina de emotii si surprize ca in povesti la concertul "Hituri si Mituri" sustinut de Vunk la Hard Rock Cafe! Cele mai iubite hituri, dar si piese noi au putut fi ascultate miercuri seara intr-un concert prin care s-a celebrat muzica ultimilor 5 ani si istoria comuna ce uneste artisti si fani in universul Vunk. Cornel Ilie a explicat publicului ca gestul de a dona acum “chitara-cometa”, numita asa tocmai pentru ca lansa artificii in concertele trupei, nu este intamplator. “Dupa Colectiv, intrega lume artistica s-a schimbat”, a mai spus Cornel Ilie adaugand ca Vunk a renuntat sa mai folosesca artificii in concertele sale din cauza tragediei petrecute in clubul bucurestean.

Concert VunkFoto: Talentivity

Seara plina de emotii si surprize ca in povesti la concertul “Hituri si Mituri” sustinut de Vunk la Hard Rock Cafe! Cele mai iubite hituri, dar si piese noi au putut fi ascultate miercuri seara intr-un concert prin care s-a celebrat muzica ultimilor 5 ani si istoria comuna ce uneste artisti si fani in universul Vunk.

Trupa Vunk

Trupa Vunk

Foto: Talentivity

Hituri foarte iubite de public precum “Pleaca”, “1000” sau “Balada pentru o minune”, dar si piesa-manifest mai noua “Respecta-te, romane!” au fost cantate de public impreuna cu trupa. Desi lansata doar pe canalul de youtube al trupei, “Ce miracol sa te am!”, piesa-felicitare cantata in premiera in acest concert, s-a dovedit a fi déjà un hit, iar publicul a acompaniat trupa Vunk cat timp a fost interpretata.

Cornel Ilie a explicat publicului ca gestul de a dona acum “chitara-cometa”, numita asa tocmai pentru ca lansa artificii in concertele trupei, nu este intamplator. “Dupa Colectiv, intrega lume artistica s-a schimbat”, a mai spus Cornel Ilie adaugand ca Vunk a renuntat sa mai folosesca artificii in concertele sale din cauza tragediei petrecute in clubul bucurestean.

"Aceasta este o chitara la care tin foarte mult. Este chitara care a aruncat artificii la toate concertele noastre din ultimii ani. Sunt foarte onorat ca se va afla si ea in aceasta galerie internationala impresionanta, unde ar merita sa fie expuse obiecte ce apartin multor artisti rock din Romania”, a adaugat liderul trupei Vunk.

Atmosfera plina de caldura a produs emotie si de-o parte si de cealalta a scenei: “Daca apreciati un artist, va rugam, aratati-i! Este foarte important pentru artisti sa se simta apreciati, sa fie priviti live. Noi existam pentru ca existati voi!”, a mai spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Vis de "Cenusareasa" implinit la Concertul VUNK

Cu prilejul acestui concert, trupa VUNK a transformat in realitate visul unei fane din Iasi. Ioana isi dorea foarte mult sa participe la concertele trupei, insa nu reusea din cauza distantei, iar miercuri seara a avut parte de una dintre cele mai mari surprize din viata sa, pusa la cale chiar de trupa ei preferata. Dupa ce a trimis un mail pe adresa trupei in care le spunea baietilor ca ii asculta dintotdeauna, dar ca e dezamagita ca vor avea concert departe de Iasi, trupa a inceput “complotul” cu iubitul acesteia pentru a-i urzi o experienta desprinsa parca din vise.

Plecata de acasa pentru a iesi la un restaurant, Ioana s-a trezit dusa de iubitul ei la aeroportul din Iasi unde a avut surpiza de a si urca in avion pentru prima oara in viata sa. Ajunsa in Bucuresti, visul Ioanei a continuat. Asteptata de o limuzina, ea a fost dusa direct la concertul VUNK unde pe langa faptul ca si-a ascultat muzica preferata pe care de atatea ori a plans de fericire, i-a si cunoscut pe baietii din trupa, a facut poze, a luat autografe si a plecat cu amintiri cat pentru o viata. “Imi voi inrama mailul care a declansat totul, o sa-mi fac jurnal, ca sa nu uit nicio secunda din aceasta experienta ce mi-a depasit orice inchipuire. Iubesc trupa VUNK dintotdeauna, insa acum stiu ca va fi trupa vietii mele!”, a marturisit cu lacrimi in ochi de fericire Ioana.