Daniel Dion, unul dintre fratii cantaretei Celine Dion, care a murit pe 16 ianuarie, va fi inmormantat, luni, la Montreal, la doar trei zile dupa funeraliile lui Rene Angelil, sotul artistei, anunta Mediafax, citand people.com.

Celine Dion a participat, alaturi de familia sa, sambata, la o slujba organizata la o casa funerara de langa Montreal, in amintirea fratelui sau Daniel, care a murit la varsta de 59 de ani, din cauza unui cancer extins, la doar doua zile dupa ce sotul artistei, Rene Angelil, a incetat din viata.

"Erau apropiati (...) Este dificil", a declarat o sursa apropiata familiei lui Celine Dion, pentru revista People.

Celine Dion isi va lua ramas-bun de la fratele sau Daniel, luni, cand acesta va fi inmormantat. Funerariile acestuia vor avea loc la parohia St-Simon-et-Jude din Charlemagne, o suburbie a orasului Montreal, unde familia sa a locuit.

Celine Dion s-a nascut pe 30 martie 1968, in Canada, intr-o familie melomana cu 14 copii. Cantareata a cucerit, pe rand, Quebecul, Franta si, in cele din urma, Statele Unite. In cei peste 25 de ani de cariera, Celine Dion a primit numeroase premii muzicale si a vandut peste 200 de milioane de albume.