Marcel Prodan, fostul impresar al Alexandrei Stan, a fost condamnat de Judecatoria Constanta, la sapte luni de inchisoare cu suspendare, pentru bataia pe care i-a aplicat-o cantaretei in iunie 2013, informeaza Mediafax.

Alexandra StanFoto: Captura YouTube

Magistratii Judecatoriei Constanta l-au condamnat, vineri, pe Marcel Prodan, la sapte luni de inchisoare, pentru infractiunea de lovire sau alte violente si au suspendat conditionat executarea pedepsei inchisorii pe un termen de incercare de doi ani si sapte luni.

De asemenea, instanta il obliga pe Prodan sa-i plateasca Alexandrei Stan 193 de euro, cu titlu de daune materiale reprezentand cheltuieli cu ingrijirea medicala, dar si a sumei de 10.000 de euro, cu titlu de daune morale.

Totodata, el a mai fost obligat la plata catre stat a sumei de 1.000 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare.

Decizia de vineri a Judecatoriei Constanta nu este definitiva, avand drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare.

Artista a ajuns la spital cu echimoze, in 15 iunie 2013, dupa ce a fost batuta de Prodan. Cei doi au fost gasiti pe marginea unui drum national din Constanta de catre un echipaj al Serviciului Politiei Rutiere, care a transportat-o pe cantareata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Ea a fost tratata in Unitatea de Primiri Urgente, dupa care a fost lasata sa plece acasa.

Ulterior, Alexandra Stan s-a internat in Spitalul din Medgidia, unde, pe langa investigatiile clinice, a mers si la sedinte de consiliere psihologica.