Parfumul lui Clive Christian, "Imperial Majesty", a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai costisitoare creatie din industrie. Nici nu este de mirare, avand in vedere ca are in compozitie ingrediente dintre cele mai rare.

Parfumul a aparut intr-o editie limitata de doar zece flacoane din cristal, conform news.yahoo.com. Pe gatul din aur al fiecarui flacon este incrustat cate un diamant de cinci carate, dar nu doar ambalajul face pretul de 200.000 de dolari.

Conform lui Clive Christian, ceea ce face parfumul atat de special sunt doua ingrediente rare: lemnul imbatranit de santal indian - care este atat de pretuit incat guvernul din India a introdus reglementari speciale pentru comercializarea sa - si vanilia tahitiana. "Pastaile de vanilie sunt lasate la fermentat, in urma procesului rezultand mici cristale de-a lungul pastailor. Abia din aceste cristale extragem parfumul, nu din pastai", explica Christian.

"Atunci cand ne-am gandit la acest parfum, ne-am spus ca trebuie sa fie cel mai bun creat vreodata, fara a ne gandi la costuri. Scopul a fost sa avem cel mai bun rezultat, cu orice pret", a mai spus Christian.

Printre fanii acestui parfum se numara Sir Elton John si Katie Holmes, care l-a folosit in ziua nuntii sale cu Tom Cruise.