Snoop Dogg, raperul care a postat din greseala pe Instagram ca este in Bogata de Mures, in loc de Bogota (Columbia) si isi anunta fanii romani ca va veni aici “foarte curand”, intr-o postare pe Facebook in care a bifat ca ar fi tot in localitatea mureseana.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cantaretul si-a comparat eroarea de pe Instagram cucea a prezentatorului de la Miss Universe, Steve Harvey,care a anuntat din greseala alta castigatoare a concursului de frumusete.

Postarea sa de vineri adunase in primele sapte ore peste 41.000 de like-uri si circa 1.500 de share-uri.

In fotografie pare ca fumeaza o tigare cu marijuana, multe glume de dupa postarea cu Bogata de Mures sugerand ca “era fumat” cand a postat pe Instagram. Raperul are propriul brand de marijuana in Colorado si o platforma media dedicata stilului de viata al consumatorilor de "iarba".

i just steve harveyed my own chit hahahhaha ! shoutout to my romanian fans, tha boss dogg comn thru real soon !!! #visitbogata

Posted by Snoop Dogg on Friday, March 18, 2016

Dupa eroarea de pe Instagram, primarul comunei Bogata, Laszlo Barta, a declarat luni, pentru Agerpres, ca in comuna au fost americani care s-au simtit extrem de bine, asa ca rapperul Snoop Dogg poate sa vina, intrucat aici exista locuri de cazare, dar este si o mancare traditionala de exceptie.

Rapperul este asteptat in comuna mureseana cu palinca de prune sau de mere si cu ciorba din moare de varza cu carne de porc.