De cand stim, sexul si moda au mers foarte bine impreuna. Sexul si publicitatea, cu atat mai mult. Insa din cand in cand, se mai gaseste cineva din lumea modei care sa agite apele. Va prezentam patru dintre cele mai controversate reclame lansate in industria modei.

Sisley - 2001

Sisley, unul din brandurile Benetton, a surprins periodic cu reclamele sale provocatoare. Fie ca este de resturi albe ramase pe la nasul sau gura modelelor, reclamele celor de la Sisley umfla cu siguranta conturile clientilor.

Sisley (foto: debonairmag.com) 

Jordache - 1970

Sa arati o femeie cu bustul gol prin anii '70-'80 era ceva scandalos! O campanie agresiva de printuri si spoturi tv i-a adus pe cei de la Jordache in atentia publica. In prezent, acestia desfasoara o campanie cu Heidi Klumm fara sutien, ca tribut pentru o reclama care a fost interzisa in 1980.

Jordache (foto: debonairmag.com)

Puma - 2004

Chiar daca aceste reclame au fost acuzate ca fiind mincinoase si nu au fost recunoscute niciodata de Puma, ecoul lor a fost unul de necontestat.

Puma (foto: debonairmag.com)

Dolce & Gabbana - 2007

Interzis in Italia, acest print a fost acuzat ca ar incuraja violul in grup. Desi nimeni nu poate spune ceva sigur despre intentia pe care au avut-o compania, se stie ca Dolce & Gabbana au o predilectie pentru reclamele controversate.

Dolce & Gabbana (foto: debonairmag.com)


Sursa: www.deboinairmag.com