Pamela Anderson si sotul sau, Rick Salomon vor realiza un reality-show. Cei doi - care s-au casatorit in urma cu doua luni in Las Vegas - se afla in negocieri cu E! network pentru a aparea incepand cu anul viitor intr-un reality-show, in care va fi prezentata viata lor de familie, informeaza news.com.au.

O sursa a declarat: "Ganditi-va la show-ul "Newlyweds" a lui Nick si Jessica, insa cu mult mai mult sex si o viata de familie mai tulburata. Cei doi nu au nicio limita, ceea ce este perfect pentru un reality-show cu vedete.".

Fosta vedeta Playboy, in varsta de 40 de ani, si Salomon - care a aparut in 2003 intr-un material in care facea sex cu Paris Hilton - au fost prieteni timp de mai multi ani, insa au inceput sa formeze un cuplu dupa ce Anderson a piedut mai multi bani la pocker, iar el s-a oferit sa ii plateasca datoriile in schimbul unei partide de sex.

Pamela, care are doi copii - Bradon (11 ani) si Dylan (9 ani) din casnicia cu rockerul Tommy Lee, a declarat de curand: "Sunt extrem de fericita. Cred am fost facuti unul pentru celalalt. Ne petrecem toate noptile facand sex.".