Cauza mortii lui Prince ar putea fi o supradoza de droguri, scrie site-ul TMZ.com, specializat in stiri despre celebritati. Cantaretul fusese tratat pentru o supradoza de droguri cu 6 zile inaintea mortii, potrivit TMZ, care citeaza surse apropiate starului american.

PrinceFoto: Captura YouTube

Vinerea trecuta, cu 6 zile inaintea mortii cantaretului, avionul privat al lui Prince a aterizat de urgenta la Moline, in Illinois, pentru ca Prince sa primeasca tratament medical urgent. Cu toate ca apropiatii sai vorbeau despre o gripa, surse de la Spitalul din Moline au declarat pentru TMZ ca Prince a fost dus de urgenta la spital pentru a i se administra o "doza soc", tratament specific in cazul supradozelor de droguri.

Aceleasi surse au precizat ca medicii i-au recomandat lui Prince internarea pentru 24 de ore, insa din cauza ca spitalul nu i-a putut pune la dispozitie o rezerva privata, acesta a ales sa plece acasa dupa 3 ore de tratament.

Medicii care l-au tratat pe starul american au mai spus ca acesta "nu se simtea bine" cand a parasit spitalul.

Legendarul cantaret american Prince, cunoscut pentru hituri precum "Purple Rain" sau "Kiss", a murit joi, la varsta de 57 de ani, a anuntat purtatoarea de cuvant a artistului.

Seriful din comitatul Carver (statul Minnesota, nordul SUA) a anuntat ca artistul a fost gasit inconstient intr-un lift din studioul de inregistrari aflat in incinta resedintei sale.

Cand politia si serviciile medicale de urgenta au ajuns la fata locului, in urma unui apel telefonic, "au gasit un barbat in stare de inconstienta in ascensor", a precizat seriful Jim Olson intr-un comunicat.

Paramedicii au incercat sa-l reanimeze, insa in zadar.

Prince Rogers Nelson a fost declarat mort la ora locala 10.07 (15.25 GMT), a mai precizat seriful, adaugand ca o ancheta este in curs pentru a se stabili circumstantele decesului.