Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, a fost fotografiat alaturi de cantareata Carla Bruni, fost model. La doua luni de la divortul lui Sarkozy, acestia se aflau impreuna in parcul de distractii Disneyland din Paris.

Sarkozy (53 de ani) si Bruni (39) au petrecut o zi impreuna, alaturi de copiii lor, vizitand Disneyland-ul, conform news.xinhuanet.com. Aceasta afisare alimenteaza zvonurile conform carora cei doi ar avea o legatura, mai ales ca presedintele francez si cantareata nu au incercat sa ascunda faptul ca ar fi impreuna.

Redactorul revistei l'Express, Cristophe Barbier, a afirmat - pe un post tv - ca Bruni i-a confirmat legatura dintre ea si Sarkozy. "Acum asteptam sa vedem daca presedintele o va prezenta pe Carla in mod oficial...si mai ales cum o va face", a mai spus Barbier.

Biroul prezidential a refuzat sa faca vreun comentariu privind viata privata a presedintelui. Oricum ar fi insa, nimeni nu se astepta ca bruneta italiana, printre ai carei fosti iubiti se numara cantaretii Mick Jagger si Eric Clapton, sa fie o potentiala Prima Doamna a Frantei.

Sarkozy si cea de-a doua sotie, Cecilia, au divortat amiabil in luna octombrie, dupa 11 ani de casnicie. Ei au un fiu impreuna si alti doi copii mai mari din fostele casnicii.

Bruni are un fiu in varsta de sase ani, Aurelien, cu profesorul de filozofie Raphael Enthoven.