Fiica lui Brad Pitt si a Angelinei Jolie, Shiloh a fost desemnata cel mai influent copil din lume, informeaza lifestyleextra.com. Micuta Shiloh, in varsta de 18 luni, a fost urmata in clasamentul realizat de revista Forbes de fiica lui Tom Cruise si Katie Holmes, Suri. Topul ii cuprinde pe copii de la Hollywood care au o influenta deosebita asupra oamenilor obisnuiti. Redactorii Forbes au analizat cat de multa atentie a acordat media copiilor celebritatilor mai mici de cinci ani, iar apoi i-au clasat in functie de cat de cunoscuti sunt.

Sora adoptata a lui Shiloh, Zahara (2 ani) s-a clasat pe locul al treilea, iar fratele lor Pax (4 ani) a ocupat locul 5. In ultimul an s-au scris despre Shiloh mai mult de 2000 de articole, lucru ce justifica oarecum faptul ca primele fotografii cu micuta au fost vandute cu 4 milioane de dolari.

In clasamentul realizat de Forbes mai sunt prezenti fiul lui Britney Spears si al lui Kevin Federline, Sean Preston (2 ani) si baiatul adoptat al Madonnei, David Banda.

Top 10: Cei mai influenti copii mai mici de 5 ani (Forbes)

1. Shiloh Jolie-Pitt

2. Suri Cruise

3. Zahara Jolie-Pitt

4. Sean Preston Federline

5. Pax Jolie-Pitt

6. Sam Alexis Woods (fiica lui Tiger Woods)

7. David Banda (fiul Madonnei si al lui Guy Ritchie)

8. Dannielynn Hope Marshall Birkhead (fiica Annei Nicole Smith si a lui Larry Birkhead)

9. Cruz Beckham

10. Romeo Beckham