Britney Spears planuieste sa se casatoreasca cu asistentul sau personal in Las Vegas, informeaza www.lifestyleextra.com. Cantareata piesei Gimme More s-a indragostit de Sam Lufti si se pare ca deja l-a anuntat pe fostul ei sot, Kevin Federline, si pe avocatii sai ca urmeaza sa se casatoreasca.

O sursa a declarat: "Britney parca este fermecata de Sam. Toata lumea este de parere ca acesta profita de ea, insa Britney nu vrea sa asculte de nimeni. Am auzit ca Sam sta aproape tot timpul cu ea, ca ea ii plateste mancarea, consumatia in baruri si chiar ii cumpara haine. Britney are grija de tot. Avocatii au rugat-o sa incheie cu Sam un contract prenuptial, insa se pare ca ea nu vrea sa tina cont de sfaturile lor.".

Kevin Federline (29 de ani) s-a enervat in momentul in care a aflat planurile cantaretei si a spus ca nu este de acord ca Sam sa fie tatal vitreg al copiilor sai.

Un apropiat al familiei lui Federline a declarat: "Kevin a observat ca Sam isi iese repede din fire. Am auzit ca injura foarte mult. Kevin i-a interzis lui Britney sa ii permita lui Sam sa se apropie de copii. De fapt, chiar a amenintat-o ca va obtine un ordin judecatoresc in acest sens.".