Katie Holmes a declarat ca sotul ei, Tom Cruise este "un sot si un tata minunat" si ca cei doi copii pe care acesta ii are cu Nicole Kidman sunt "foarte inteligenti si draguti", informeaza people.com. "Imi zic mama", a spus Holmes pentru revista Parade despre copii lui Cruise din prima casnicie - Isabella (15 ani) si Connor (12 ani). Actrita, in varsta de 29 de ani, a declarat ca doreste sa isi petreaca sarbatorile in Telluride impreuna cu Cruise, fiica lor Suri si ceilati copii ai sotului ei.

"Anul trecut a fost primul Craciun trait de Suri. A fost foarte interesant sa ne petrecem sarbatorile cu ea. Acest lucru a insemnat foarte mult pentru mine.".

Referitor la casnicia sa cu Tom, Katie a spus: "Ne simtim foarte bine impreuna. Am trait alaturi de Tom experiente minunate. Am facut lucruri pe care nu credeam ca voi fi in stare sa le fac vreodata, cum ar fi sa urc pe munte sau sa zbor cu un P-51.".

Intr-un interviu acordat recent, Kidman a declarat: "Copiii mei nu imi spun mami sau mama. Ei ma striga Nicole, iar mie nu imi place acest lucruri si mereu ii rog sa inceteze si sa nu imi mai spuna asa.", potrivit femalefirst.co.uk.