De-a lungul lui 2007, cantareata s-a ras in cap, a inotat doar in lenjeria intima, in fata fotografilor, a condus fara permis si a pierdut custodia celor doi copii, in favoarea sotului ei, Kevin Federline. Se poate spune ca a fost un an plin pentru Spears, iar principalele "realizari" pot fi vazute in fotografiile de mai jos.

In luna februarie, Spears s-a hotarat sa "o taie" cu trecutul si sa se rada in cap. A intrat intr-un salon de coafura si i-a cerut lui Esther Tognozzi sa o tunda la piele, dar acesta a refuzat. Atunci, Spears a luat masina de tuns si s-a ras singura, fara sa arate vreo emotie deosebita, in afara de lacrimile care-i curgeau in timp ce-si taia pletele.

Spears "o taie" cu trecutul (foto: abcnews.go.com)

Tot in februarie, Britney a atacat un paparazzi cu o umbrela. Cantareata era furioasa pe fostul ei sot, Federline, pentru ca acesta nu ii permisese sa ii vada pe copii intr-o noapte, tarziu. Spears si-a pierdut controlul si a inceput sa dea cu umbrela intr-o masina.

Spears loveste cu umbrela o masina (foto: abcnews.go.com) 

Intr-un alt moment de "inspiratie", in luna iulie, Britney a inotat in ocean, nelasandu-se oprita de lipsa costumului de baie. Impulsiva cantareata s-a zbenguit prin apa doar in lenjeria intima si a "flirtat" fara jena cu aparatele fotografilor care au publicat, mai tarziu, imagini deloc flatante ale dosului acesteia.

Cantareata s-a zbenguit in lenjeria intima (foto: abcnews.go.com)

De aceasta data, atunci cand incerca sa isi gareze Mercedes-ul, Britney a reusit sa loveasca o masina parcata. Apoi, cand a deschis usa ca sa coboare, a lovit alt automobil. Reusind "doua dintr-o lovitura", Spears s-a urcat in masina si a plecat. Din pacate pentru ea, a fost filmata de un paparazzi, apoi s-a predat politiei in luna octombrie, fiind acuzata de accident si fuga de la locul faptei.

Dupa accident, fuga de la locul faptei (foto: abcnews.go.com)

Privit initial de MTV ca revenirea anului, concertul lui Britney din septembrie, in cadrul Video Music Awards a mers prost atat pentru MTV, cat si pentru cantareata. Aceasta a vrut sa isi interpreteze noul single "Gimmie more", dar prestatia ei a fost ca o umbra comparativ cu spectacolele din anii trecuti. Aratand confuza si ametita, Spears nu a reusit sa creeze o legatura cu publicul. Mai mult, si-a balbait propriile versuri.

O prestatie sub asteptari (foto: abcnews.go.com)

Iar saga continua... Dupa ce nu si-a mai putut creste copiii, a refuzat sa faca un test antidrog, sa urmeze cursuri de consiliere parentala si a continuat sa conduca fara permis, in luna septembrie Spears a primit un ordin judecatoresc de a ceda total custodia copiilor fostului ei sot, Kevin Federline. In aceasta imagine, se poate observa ca cei doi copii nu au centura fixata cum trebuie.

Neglijenta fata de copii (foto: abcnews.go.com)

Sursa: abcnews.go.com