Jude Law isi va petrece Craciunul impreuna cu fosta lui sotie, Sadie Frost, in Cuba, potrivit lifestyleextra.com. Actorul, care a fost casatorit cu Sadie timp de sase ani, si-a propus ca in acest an de sarbatori sa invete sa danseze salsa in Havana.

O sursa a declarat pentru ziarul britanic Daily Express: "Cu toate ca nu mai sunt casatoriti, lui Jude si Sadie le place sa sarbatoreasca Craciunul impreuna. Deja au inceput sa glumeasca pe seama faptului ca Jude este aritmic.Fara indoiala, o va calca de mai multe ori pe picioare pe Sadie.".

Law si Frost - impreuna cu cei trei copii ai lor, Rafferty (11 ani), Iris (7 ani) si Rudy (5 ani) si fiul lui Sadie din prima casatorie, Finlay (17 ani) - vor sta la hotelul de lux Hotel Nacional de Cuba.

De curand, creatoarea de moda a dezvaluit ca inca mai are o relatie apropiata cu Law si ca ei sunt hotarati sa ramana prieteni de dragul copiilor lor. Frost a declarat: "La urma urmei, este vorba de familie. Jude si eu mereu vom face parte din aceeasi familie.".

De cand au divortat in anul 2003, Jude Law a avut o relatie cu actrita Sienna Miller, iar Sadie a avut cateva relatii de scurta durata cu barbati mai tineri decat ea.