Fotbalistul brazilian Ronaldinho si DJ-ul francez David Guetta au un ''proiect de colaborare'' muzicala, informeaza cotidianul L'Equipe, citat de Agerpres.

''Exista un proiect de colaborare pe care dorim sa-l realizam foarte curand'', a anuntat Ronaldinho luni, in cotidianul popular O Dia din Rio de Janeiro, asigurand in acelasi timp ca isi va continua cariera de fotbalist.

''Pentru moment nu este inca totul confirmat, a precizat el. Ne-am intalnit in Las Vegas si a fost foarte dragut sa regasesc acest fenomen al muzicii electronice. Noi ne-am cunoscut in 2002, la Paris'', a adaugat brazilianul.

Ronaldinho, care a stralucit la cluburi precum Paris Saint-Germain si FC Barcelona in anii 2000, a terminat recent inregistrarea unui DVD cu un cantaret brazilian, Wesley Safadao.

Jucatorul in varsta de 36 de ani, Balon de Aur in 2005, a tinut sa precizeze ca nu s-a retras inca din activitate: ''Fotbalul ramane prezentul meu. Voi lua o decizie in zilele urmatoare in privinta clubului sau tarii in care voi juca''.