Cantareata pop americana Britney Spears, devenita celebra in adolescenta inainte de a se confrunta cu dificultati persoanele, a promis "o noua era" cu prilejul lansarii celui de-al 9-lea sau album "Glory" pe 26 august, relateaza AFP, citata deAgerpres.

Britney SpearsFoto: youtube.com

"Noul meu album este inceputul unei noi ere", a postat miercuri pe Twitter cantareata in varsta de 34 de ani, care luna trecuta a lansat primul sau extras "Make Me", o piesa cu accente de "tropical house", in colaborare cu rapperul G-Eazy. Precedentul sau album din 2013, "Britney Jean", pastra nota personala pop a cantaretei.

Este albumul care s-a vandut cel mai prost de la ascensiunea meteorica a lui Britney Spears in anii 1990, cunoscuta pentru hiturile sale "...Baby One More Time" si "Oops! ... I Did It Again". Viata privata a cantaretei, despartirea de Justin Timberlake sau imaginile in care era vazuta conducand masina cu bebelusul sau de cinci luni pe genunchi au coplesit-o pe Britney Spears. Diva pop a reusit totusi sa-si regaseasca echilibrul din 2013, cu un spectacol permanent pe care il prezinta in Las Vegas.