Controversatul cantaret a fost dat in judecata de fostul sau coleg de trupa, Stephen Bier, sub motivul incalcarii contractului. Bier i-a cerut lui Marilyn Manson, pe numele sau adevarat Brian Warner, daune de 20 de milioane de dolari.

Motivul procesului este ca Manson ar fi folosit banii trupei pentru a-si plati cura de dezintoxicare si pentru a-si cumpara o colectie macabra care includea obiecte naziste si ramasite umane.

Manson neaga revendicarea lui Stephen Bier, spunand ca a incheiat legatura cu acesta in anii '90, conform gigwise.com. In plus, mai spune artistul, in contract nu era mentionat ca, dupa ce a parasit trupa, ar mai fi obligat sa isi duca la bun sfarsit obligatiile financiare.

Ca raspuns la procesul lui Bier, si Manson l-a dat in judecata, cerand despagubiri pentru acuzatiile aduse. Procesul a fost intentat pe 17 decembrie.

Cantaretul si-a luat numele de scena mixand numele actritei Marilyn Monroe si pe cel al criminalului Charles Manson. Rockerul a sustinut, in aceasta vara, un concert la Bucuresti.

Marilyn Manson live la Bucuresti (2007)