Cunoscuta cantareata de culoare Rihanna a ajuns la Moscova datorita straruintelor si posibilitatilor financiare ale oligarhului Oleg Deripaska, anunta presa rusa. Cu ce ocazie? Pentru o serata cu regim inchis organizata de miliardarul rus pentru prieteni si cei mai apropiati colaboratori din compania Russki Aliumini. Printre invitati s-au evidentiat Roman Abramovici si Dasa Jukova, pe care presa rusa o prezinta ba logodnica guvernatorului de Ciukotka, ba nedespartita lui amanta. Se aude ca interpreta hitului anului 2007, Umbrella, a primit 500.000 de dolari.

Rihanna a venit pentru doar sase ore. Conform dorintelor dinainte comunicate, divei i-a fost rezervat cel mai scump apartament la cel mai elegant hotel din Moscova, Ritz-Carlton. Printre altele, artista a cerut si o guma speciala de mestecat, dar care s-a dovedit de negasit, desi in cautari s-au implicat chiar si lucratori ai ambasadei americane.

Un mic neajuns, care, sustin ziarele, nu a umbrit buna dispozitie a cantaretei, care a urcat pe scena clubului XIII dupa ora doua noaptea. Timp de 40 de minute, vedeta a interpretat cele mai cunoscute dintre piesele sale, de la S.O.S, Dont Stop The Music, la Unfaithful si altele. Dasa si buna ei pritena, Poliana Deripaska, au dansat pe ringul din fata scenei.

Intr-un sfarsit, Dasa a reusit sa-l convinga si pe Abramovici sa li se alature. Cu acelasi semizambet pe chip, cel mai bogat rus a ramas altaturi de tinerele femei mai mult decat s-ar fi asteptat cineva. In ceea ce-l priveste pe patronul petrecerii, Oleg Deripaska, presa s-a dovedit extrem de modesta in relatari.