Angelina Jolie a depus, luni, actele oficiale prin care a cerut divortul de sotul ei, actorul Brad Pitt. La putin timp dupa confimarea acestei informatii de un avocat al actritei americane, Brad Pitt a acordat o scurta declaratie de presa pentru revista People, in care a spus ca este "foarte trist" si ca "in aceste momente, conteaza doar binele copiilor".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt foarte intristat de acest lucru, dar ceea ce conteaza cel mai mult acum este bunastarea copiilor nostri. Cer cu amabilitate presei sa le ofere spatiul pe care il merita in aceasta perioada dificila", a declarat Brad Pitt pentru revista People.

Jolie a cerut divortul de actorul in varsta de 52 de ani, dupa doar doi ani de casatorie, invocand diferente ireconciabile intre ei.

Potrivit actelor de divort, obtinute de catre revista People, Angelina Jolie a cerut custodia comuna fizica a celor sase copii ai lor- Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne and Knox si a cerut ca Brad Pitt sa aiba dreptul de a-i vizita.

"Atat lui Brad, cat si Angelinei le pasa foarte mult de copii si este tristeste pe ambele parti", a declarat o sursa apropiata.

O alta sursa apropiata familiei a declarat pentru People ca: "Divortul este un soc. Cu siguranta ca au petrecut mai mult timp separati in acest an, dar tot este un soc. Tocmai ce si-au serbat aniversarea nuntii."

Documentele din justitie arata ca cei doi locuiesc separat din data de 15 septembrie 2016.