Actorul Brad Pitt este cercetat pentru ca si-ar fi abuzat unul dintre copii, atat verbal cat si fizic, imediat dupa o calatorie cu un avion privat. La acest episod ar fi asistat atat Angelina Jolie cat si ceilalti copii ai cuplului, informeaza People. Incidentul a fost raportat de o persoana anonima care se afla pe pista.

HotNews.roFoto: Hotnews

Departamentul de Politie din Los Angeles cat si County Department of Children and Family Services din acelasi stat american investigheaza acest caz dupa ce o persoana anonima ar fi raportat petrecerea acestui incident, miercurea trecuta, pe pista.

Aceeasi sursa sustine ca Pitt s-ar fi aflat sub influenta alcoolului la momentul petrecerii incidentului.

O persoana din anturajul lui Brad Pitt a declarat pentru People ca vedeta trateaza cu multa seriozitate aceasta investigatie.

''El ia foarte in serios aceasta chestiune si spune ca nu a comis nici un abuz asupra copiilor'', a spus aceasta completand ca ''este foarte trist ca oamenii continua sa-l prezinte intr-o lumina proasta'', potrivit People.

Jolie, in varsta de 41 de ani, a cerut divortul si custodia celor sase copii ai cuplului ¬ Maddox, in varsta de 15 ani, Pax de 12 ani, Zahara de 11 ani, Shiloh de 10 ani si gemenii Knox si Vivienne de 8 ani.

In actele depuse luni la tribunal, Jolie invoca probleme ireconciliabile care au pus capat mariajului perfectat in urma cu doi ani.

Dupa ce vestea divortului a fost facuta publica, Pitt a explicat intr-o declaratie pentru People ca preocuparea lui este pentru ''bunastarea copiilor''.

''Sunt foarte intristat din aceasta cauza, dar ceea ce conteaza cel mai mult este bunastarea copiilor nostri'', a scris vedeta care a rugat presa sa ii menajeze pe cei mici ''in timpul acestor vremuri tulburi''.

Intr-o declaratie separata, data publicitatii de avocatul ei, Jolie a sustinut ca ''decizia a fost luata pentru sanatatea familiei''.

Pitt si Jolie s-au cunoscut in 2003, in timpul filmarilor pentru ''Mr. & Mrs. Smith'' si au inceput relatia, oficial, cativa ani mai tarziu.