La mai putin de o saptamana de la anuntarea divortului dintre Brad Pitt si Angelina Jolie, actorii Naomi Watts si Liev Schreiber au informat la randul lor ca se separa, potrivit AFP citat de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Actrita australiana in varsta de 47 de ani, de doua ori nominalizata la Oscar si actorul american de 48 de ani, nu erau casatoriti, dar formau un cuplu de 11 ani si au impreuna doi baieti.

"In ultimele luni, am ajuns la concluzia ca cel mai bun mod de a merge inainte ca familie este de a ne separa ca cuplu", au declarat cele doua staruri intr-un comunicat adresat mass-media americane.

In ultimele luni, in afara de Angelina Jolie si Brad Pitt, s-au mai despartit Johnny Depp si Amber Heard, Jennifer Garner si Ben Affleck, printre alte cupluri celebre.

Naomi Watts a devenit cunoscuta marelui public prin filmul lui David Lynch 'Mulholland Drive' din 2001, inainte de a juca in filmul horror 'The Ring'. Ea a jucat de asemenea sub conducerea lui Alejandro Inarritu in '21 Grams', iar apoi in 'Birdman' si in 'Funny Games' in regia lui Michael Haneke.

Liev Schreiber, nominalizat de trei ori la premiile Golden Globe pentru rolul sau de avocat al celebritatilor in serialul 'Ray Donovan' si recompensat pentru performanta sa in saga jurnalistica 'Spotlight', a jucat de asemenea in block-busterul 'X-men Origins: Wolverine'.