Actorul Tom Hanks a intrerupt, weekendul trecut, sedinta foto a unui cuplu de miri pentru a-si face un selfie cu acesta, in parcul central din New York unde actorul facea jogging. Episodul a fost surprins de fotograful cuplului, informeaza Huffington Post, iar imaginile au facut inconjurul internetului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Actorul Tom Hanks, in varsta de 60 de ani, le-a facut o surpriza unor necunoscuti chiar in ziua nuntii lor.

Starul din filmul Sully alerga prin celebrul parc newyorkez cand i-a vazut pe Elizabeth si Ryan pozand pentru albumul de nunta.

Meg, fotograful cuplului, a declarat pentru Huffington Post ca nu si-a dat seama cine e alergatorul pana cand acesta nu si-a dat sapca jos.

"A venit langa noi, si-a dat jos sapca si ochelarii de soare si s-a prezentat", a povestit Meg Miller pentru Huffington Post.

Actorul a strans mana mirelui, a sarutat-o pe cea a miresei, i-a felicitat pe cei doi si apoi a facut un selfie cu ei, spune Meg.

Actorul Tom Hanks a distribuit fotografia pe contul sau de Instagram cu descrierea "Elizabeth and Ryan! Felicitari si sa fiti fericiti! Hanx".

Elizabeth and Ryan! Congrats and blessings! Hanx.

O fotografie postată de Tom Hanks (@tomhanks) pe

Actorul care l-a jucat pe Forrest Gump ocupa numarul doi in topul actorilor cu cele mai mari incasari in lume. El si-a inceput cariera in comedii inainte de a obtine succese notabile ca actor dramatic.

Adevarata cariera cinematografica a lui Tom a inceput atunci cand a castigat primul sau Oscar pentru cel mai bun actor, in filmul, Philadelphia in 1993. Tom a atins din nou culmile , jucand in Forrest Gump (1994) reusind sa castige al doilea Oscar pentru cel mai bun actor al anului, ceea ce l-a transformat in singurul actor , din a doua jumatate a secolului XX care a castigat consecutive doua premii Oscar, in anul 1998 a fost nominalizat din nou la Osacar pentru rolul din Saving Private Ryan si a mai fost nominalizat in anul 2000 pentru Cast Away.

A mai jucat in filme ca Catch Me If You Can (2002) si The Terminal (2004), iar in 2016 joaca rolul pilotului erou Chesley "Sully" Sullenberger, intr-un nou film produs si regizat de Clint Eastwood.