Actorul Brad Pitt a anuntat ca va "sari" peste preimierea ultimului sau proiect pentru a se "concentra pe situatia familiei" si nu vrea sa distraga atentia de la documentarul educativ. Decizia vine in urma divortului sau de Angelina Jolie, anunta Reuters.

Film documentar- "Voyage of Time"Foto: Wikipedia

Brad Pitt istoriseste in 45 de minute un film documentar IMAX, numit "Voyage of Time", in regia lui Terrence Malick, pe care el l-a numit "incredibil de frumos."

"Sunt foarte recunoscator sa fac parte intr-un asemenea proiect fascinant si educativ, dar sunt concentrat in prezent pe situatia familiei mele si nu doresc sa distrag atentia de la acest documentar extraordinar si incurajez pe toata lumea sa il vada", a spus Brad.

Aceasta a fost a doua declaratie a lui Pitt, dupa ce s-a zvonit ca s-a despartit de Angelina.

El a spus anterior, intr-o declaratie pentru revista People, ca este "foarte intristat", dupa ce Angelina Jolie a depus actele de divort la un tribunal din Los Angeles, cerand custodia fizica exclusiva a celor sase copii ai cuplului.

Avocatul Angelinei a spus ca aceasta a luat decizia de a divorta pentru "sanatatea familiei". Cei doi au fost impreuna 12 ani, iar casatoria au avut-o acum 2 ani.

Urmatorul film al lui Brat Pitt se numeste "Allied" si prezinta o drama de razboi in care joaca alaturi de actrita franceza Marion Cotillard. Premiera filmului va avea loc in luna noiembrie.

Saptamana trecuta Cotillard a declarat ca nu are nicio implicare in separarea lui Pitt de Jolie, dupa ce niste zvonuri lansate in presa spuneau ca cei doi ar avea o aventura.