De-a lungul anului, mai multe vedete au acceptat sa devina reprezentante ale celor mai renumite nume din lumea modei. Printre ele, Angelina Jolie a pozat pentru St. John, iar Scarlett Johansson a fost modelul principal in campania de promovare a colectiei toamna-iarna Louis Vuitton.

1. Inca o data, Angelina demonstreaza cat de bine poate arata o femeie. Pentru colectia de toamna St John din acest an, Jolie a fost fotografiata de Mario Testino, care a stiut sa-i evidentieze coafura perfecta si buzele-i pe masura. Taiorul alb, retro si umbrele usoare adauga eleganta fotografiei.

Angelina Jolie (foto: fabsugar.com)

2. Scarlett Johansson este noua reprezentanta a colectiei toamna-iarna Louis Vuitton. Accesoriile pe care le poarta ii dau un aer natural. si o fac sa inspire stralucire si sex-appeal, doua lucruri la care Scarlett se pricepe foarte bine. Pantofii rosii contrasteaza cu tenul foarte palid, dar probabil aceasta a si fost intentia artistului.

Scarlett Johansson (foto: fabsugar.com)

3. In aceasta reclama la bijuteriile Gucci, Drew Barrymore dezvaluie o frumusete rafinata si trebuie sa recunoastem ca nu suntem prea obisnuiti cu ea. Si mai flatant pentru actrita, Barrymore a fost prima celebritate care a aparut pana acum intr-o reclama Gucci. Pozele au fost facute, intr-un studio din Paris, de fotografii danezi Inez Van Lamsweerde si Vinoodh Matadin.

"Drew a contribuit la acest proiect cu energia si entuziasmul sau extraordinar. Este o femeie puternica si increzatoare in sine, dar umorul si sensibilitatea ei au facut-o pur si simplu dezarmanta", spune Frida Giannini, Creative Director la Gucci.

Drew Barrymore (foto: fabsugar.com)

4. Cand vine vorba de publicitate, e clar ca sexul vinde. In zilele noastre, ai crede ca oamenii s-au obisnuit deja cu ideea si nu mai sunt prea usor de impresionat, dar uneori o imagine incendiara iti ramane in minte, fie ca e de bine sau nu. Ultimele reclame Jordache, in care Heidi Klum a inlocuit-o pe Elizabeth Hurley, sunt de-a dreptul provocatoare si, din cauza asta, merg plasate oriunde, nu doar in magazinele de imbracaminte pentru femei. Heidi e sexy, fara indoiala, iar blugii ii vin ca turnati, punandu-i in valoare "derrière-ul" perfect.

Heidi Klum (foto: fabsugar.com)

5. Lindsay Lohan este noua imagine a creatoarei Jill Stuart, cunoscuta pentru colectiile sale de haine, incaltaminte si accesorii. Mario Sorrenti a pozat-o pe Lohan in stilul Brigitte Bardot, cearsafurile motolite dand imaginii o nota artistica. In acelasi timp, fusta mini neagra o defineste foarte bine pe Lohan. "Nu am cuvinte sa descriu cat de minunata este Lindsay...este sexy si inteligenta, exact cum credem ca sunt si clientele noastre", spune Stuart.

Lindsay Lohan (foto: fabsugar.com)

6. Actrita japoneza Rinko Kikuchi a inceput sa poarte creatiile Chanel dupa ce a fost nominalizata la Oscar pentru rolul din "Babel". Acum, a devenit model in campania de promovare a Accesoriilor Chanel. Rinko este misterioasa si are un aer atragator, lucru valabil si pentru gentuta alba pe care o tine la piept.

Rinko Kikuchi (foto: fabsugar.com)

7. Poate ca este o "nevasta disperata", dar acest lucru nu a impiedicat-o pe Teri Hatcher sa devina imaginea colectiei de toamna Badgley Mischka 2007. Pozata de Ellen von Unwerth (cunoscuta pentru stilul de vampa pe care il abordeaza in fotografie), Teri explica de ce a fost aleasa: "Nu este vorba doar de moda aici, ci de felul in care fiecare femeie merita sa se simta frumoasa". Campania va fi promovata in Vogue, Instyle si Vanity Fair.

Teri Hatcher (foto: fabsugar.com) 

Sursa: fabsugar.com