Tunkay Ozturk (30), cel de-al treilea sot al vedetei de televiziune Andreea Marin (41), a facut prima declaratie publica, dupa ce saptamana trecuta Andreea Marin a anuntat ca divorteaza, printr-un mesaj postat pe pagina sa oficiala de Facebook. "Andreea a fost femeia care a aprins dragostea in inima mea si mi-a umplut sufletul, dar focul a fost atat de puternic incat nu l-am putut tine sub control si ne-a ars", a scris medicul turc tot pe Facebook.

HotNews.roFoto: Hotnews

Vedeta de televiziune Andreea Marin (41 de ani) a anuntat saptamana trecuta, pe pagina sa de Facebook, divortul de cel de-al treilea sot, Tuncay Ozturk (30 de ani), neprecizand insa motivele despartirii.

"O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit", se arata in mesajul postat de aceasta.

La randul sau, Tunkay Ozturk, a ales acelasi canal prin care sa transmita un mesaj cu privire la despartirea de Andreea Marin. Acesta a scris pe Facebook ca inca o iubeste si ca ambii au facut tot posibil sa faca relatia sa mearga, insa le-a fost greu sa ajunga la un numitor comun.

  • Mesajul integral postat de Tuncay Ozturk pe Facebook:

"Acum mult timp, o femeie a intrat in cabinetul meu din spitalul din Turcia si mi-a povestit despre problemele ei de sanatate, iar eu o priveam continuu cu admiratie. Nici nu pot sa imi aduc aminte la ce ma gandeam in acele momente, dar cert este ca a vorbit mult despre durerile pe care le acuza, insa pe formularul ei medical, pe care il mai am si acum, am scris doar cateva cuvinte. Destinul... Am trait cei mai extraordinari ani alaturi de o femeie pretioasa.

Nu m-as fi gandit vreodata la faptul ca cineva ar putea sa imi schimbe viata atat de mult, sa aiba un impact incredibil asupra mea si care sa ma faca sa simt un amalgam de sentimente frumoase si intense. Mereu o sa-i multumesc lui Dumnezeu ca mi-a oferit acesti ani alaturi de ea. O sa-mi fie dor de toate momentele alaturi de ea.

O femeie care a fost langa mine indiferent de situatie, dar in special in cele mai grele momente ale vietii mele. Atunci cand m-am trezit, imediat dupa operatie si eram in cealalta parte a lumii, ea era singura care mi-a fost aproape. A reusit sa aiba grija de tot, purtand in inima o iubire calda, in timp ce eu eram slabit. De fiecare data cand m-am simtit la pamant si aveam nevoie de o persoana cu care sa-mi impartasesc sentimentele, ea a fost mereu acolo pentru mine. Nu a fost doar sotia mea ci si cea mai buna prietena a mea.

O femeie care emana doar emotii sincere, a cucerit de indata inimile familiei mele. Au considerat-o pe loc unul dintre membrii familiei mele, o noua fiica pentru mama si tatal meu, care de altfel, o sa si ramana asa.

Tin minte bine cat de grea a fost relatia noastra la inceput dar cum impreuna am reusit sa facem totul posibil. Acum inteleg faptul ca orice lucru minunat isi are sacrificiul in spate. Au fost zile grele cu multe schimbari in viata mea dar cand imi aduc aminte chiar si de o amintire impreuna catusi de mica, imi spun ca a meritat efortul depus doar ca sa fiu cu ea.

Aceasta femeie mi-a schimbat viata atat de mult cu felul ei de a fi, bucuroasa si pasionala. Tipic femeilor moldovence, nu-i asa? Traind viata intodeauna fara limite. M-a invatat o gramada de lucruri. Pur si simplu mi-am rupt lanturile din viata mea din momentul in care am fost cu ea. De fiecare data cand imi ziceam ca nu pot face ceva, mereu ma intreba < de ce nu> ? Asadar, ea m-a invatat ca exista intodeauna o solutie. Si am reusit. In spatele fiecarui succes din viata mea este aceasta femeie minunata. In orice problema pe care am avut-o si i-am cerut ajutorul, ea lasa tot ce facea in momentul acela, uita de ea si ma ajuta pe mine pana la capat. Sacrificii...

Iubirea dintre noi a devenit cu timpul si mai mare si mai puternica. Anii nu au ucis dragostea noastra ci au ajutat sa creasca tot mai mult. Toate momentele din viata noastra pe care le-am petrecut impreuna ne-au unit foarte tare. Dragostea noastra a fost atat de mare incat am trait totul la intensitate maxima si totodata anumite discutii pe care le-am purtat au fost foarte puternice si ranindu-ne verbal inimile fiecaruia in anumite momente.

Cu cat era iubirea mai mare, cu atat cuvintele spuse raneau si mai mult. In ciuda tuturor lucrurilor bune din povestea noastra, acest sfarsit a fost necesar pentru amandoi. Ne pare rau pentru totii oamenii care ne-au sustinut atat de mult in toti acesti ani, dar va asiguram ca atat eu, cat si Andreea, am facut tot posibilul ca aceasta relatie sa mearga, insa amandoi avem doua caractere puternice si a fost greu sa ajungem la un numitor comun. Dragostea noastra ne-a dat mereu puterea de a lupta si a merge mai departe si, totodata, aceeasi dragoste ne face sa punem punct acestei povesti.

Andreea este femeia vietii mele si o sa aiba un loc special in inima mea deoarece ea este singura femeie pe care o sa o iubesc in felul acesta. Si inca o iubesc cu aceeasi intensitate si voi fi intodeauna langa ea, atunci cand va avea nevoie de mine.

Andreea a fost femeia care a aprins dragostea in inima mea si mi-a umplut sufletul, dar focul a fost atat de puternic incat nu l-am putut tine sub control si ne-a ars".

Tuncay Ozturk este cetatean turc si este de profesie medic fizioterapeut. Andreea Marin si Tuncay Ozturk erau casatoriti din anul 2013.

Andreea Marin este a al treilea divort. Ea a mai fost casatorita cu omul de afaceri Cristian Gheorghita si cu artistul Stefan Banica Jr.