Actorii Angelina Jolie si Brad Pitt au ajuns la un acord privind custodia celor sase copii, potrivit unui comunicat transmis luni de reprezentantul actritei, scrie revista Variety, citata de News.ro. Toti copiii vor ramane in custodia mamei, iar Pitt va continua "vizitele terapeutice", potrivit unei declaratii obtinute de revista People.

Brad Pitt si Angelina JolieFoto: Facebook

Astfel, Brad Pitt va continua "vizitarea terapeutica" a copiilor - Maddox, in varsta de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, si gemenii in varsta de 8 ani Knox si Vivienne.

Acordul ar fi fost semnat saptamana trecuta.

"Confirmam faptul ca experti in cresterea copilului au incurajat un contract acceptat si semnat de ambele parti. Potrivit acestei intelegeri, cei sase copii vor ramane in custodia mamei lor si vor continua ale tatalui. Acest lucru a fost hotarat de experti ca fiind in interesul copiilor", se arata in document.

Fara a oferi detalii suplimentare, in comunicat se face apel la respectarea momentelor dificile prin care trece familia.

"Credem ca ambele parti sunt implicate in tratarea familiei si va cerem sa ne respectati in aceste momente dificile".

Angelina Jolie a depus actele de divort la jumatatea lunii septembrie. Ancheta in care actorul american Brad Pitt este cercetat pentru un presupus abuz comis asupra fiului sau cel mare va fi extinsa, pentru a examina mai multe incidente ce i-au vizat pe toti ceilalti copii pe care starul hollywoodian ii are cu Angelina Jolie, a dezvaluit o sursa din anturajul actritei, citata de huffingtonpost.com.

Cei doi actori americani au o relatie din 2004 si s-au casatorit in 2014.

Acesta va fi cel de-al treilea divort pentru actrita Angelina Jolie si al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost casatorita cu actorii Jonny Lee Miller, in perioada 1996-1999, si Billy Bob Thornton, in perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost casatorit cu Jennifer Aniston in perioada 2000-2005.