Chris Evans, actorul care-l joaca pe Captain America in The Avenger, Ariana Grande, Cher si Lady Gaga sunt doar cateva dintre celebritatile care si-au aratat socul si dezamagirea in urma victoriei candidatului republican Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA. Acestea au scris pe Twitter mesaje precum „o noapte rusinoasa pentru America”, „Canada ar trebui sa construiasca un perete” si "Trump nu va fi niciodata mai mult decat o toaleta", potrivit The Telegraph.

HotNews.roFoto: Hotnews

Chris Evans, actorul care il joaca pe Captain America în The Avengers”, a scris pe Twitter ca acest rezultat este o „rusine” pentru America.

”Este o noapte rusinoasa pentru America. Am permis unui instigator la ura sa conduca marea noastra natiune. Am permis unui om care ii intimideaza pe ceilalti sa ne decida destinul. Sunt devastat”, noteaza Evans.

Cantareata Lady Gaga i-a sfatuit pe americani sa zica o rugaciune, in timp ce Ariana Grande a plans, iar Cher a scris ca lumea nu va mai fi niciodata la fel si ca ii pare rau pentru tineri. Tot ea spune ca va trebui sa paraseasca planeta, iar Trump nu va fi niciodata ceva mai mult decat o toaleta.
Comedianta Sarah Silverman e de parere ca victoria lui Trump este un castig pentru liderul Rusiei, Vladimir Putin. Actorul indian Kunal Nayyar, interpretul personajului Raj in serialul The Big Bang Theory, si-a exprimat frica.

„Niciodata in cei 15 ani de cand locuiesc in America nu mi-a fost mai frica cu felul in care arat”. Mesajul actorului se incheie cu hastagul #imigrant.

Cantareata Lilly Allen e de parere ca ar trebui construit un perete in Canada avand in vedere ca tot mai multi americani au anuntat ca se vor muta acolo in cazul in care Trump va ajunge la Casa Alba.

Totodata, actrita si cantareata Brittany Show scrie ca zborurile spre Canada sunt foarte ieftine, nefiind singura care impartaseste acest gand. Miley Cyrus si Whoopi Goldberg au dat de inteles ca vor parasi America in favoarea Canadei in cazul victoriei lui Donald Trump.

Potrivit The Independent, site-ul oficial "Cetatenie si imigrare in Canada" s-a blocat din cauza prea multor accesari.

Producatorul Seth MacFarlane nu si-l poate imagina pe Trump, „acea creatura incoerenta pe care a vazut-o in dezbaterile prezidentiale, adresandu-se poporului american din Biroul Oval”.

MacFarlane glumeste cateva ore mai tarziu spunand ca macar e legalizat consumul de marijuana.
Donald Trump este noul presedinte al Statelor Unite ale Americii, devenind astfel cel de-al 45-lea lider american. Victoria lui a fost o surpriza majora.