Procesul in care cantaretul britanic Elton John a fost acuzat de hartuire sexuala de catre un fost angajat al sau a fost clasat de o instanta americana, anunta News.ro. Reclamantul, al carui nume este Jeffrey Wenninger, a sustinut ca a fost mangaiat de mai multe ori de starul britanic, fara consimtamantul sau, in perioada in care a lucrat ca bodyguard pentru Elton John, din 2002 si pana in 2014.

Potrivit spuselor sale, acele atingeri nedorite au devenit tot mai frecvente dupa anul 2010.

Un agent de presa al cantaretului Elton John a confirmat informatia despre clasarea dosarului: "Procesul a fost retras, nicio plata compensatorie nu a fost facuta."

Potrivit documentelor oficiale depuse la Tribunalul Superior din Los Angeles, Jeffrey Wenninger a lucrat ca garda de corp pentru Elton John pana in septembrie 2014.

In trei ocazii, in 2014, spune Jeffrey Wenninger, celebrul cantaret l-ar fi atins intr-o maniera intima si nepotrivita, in timp ce se afla in automobilul artistului. Potrivit acuzatiilor sale, starul ar fi facut de asemenea cateva comentarii sugestive si cu caracter sexual.

Avocatii celebrului cantaret, in varsta de 69 de ani, care este casatorit cu producatorul de film David Furnish, considera ca acest proces era ¬lipsit de orice baza¬.

Elton John este casatorit cu producatorul de film David Furnish cu care are doi fii, nascuti cu ajutorul unor mame-surogat - Zachary, in varsta de cinci ani, si Elijah, in varsta de trei ani.

Elton John este un cantaret, compozitor si pianist britanic, care, intr-o cariera impresionanta de peste cinci decenii, a castigat cinci premii Grammy, un premiu Tony, un premiu Oscar si un Glob de Aur. Albumele sale s-au vandut in peste 450 de milioane de copii pe plan mondial. Incepand cu anii 1980, s-a implicat intens in lupta impotriva SIDA, a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame, in 1994, si a primit din partea reginei Elizabeth a II-a titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic, in 1998.