Rapperul Kanye West a fost spitalizat luni dupa-amiaza, dupa ce de la adresa starului a fost efectuat un apel la numarul de urgenta 911, scrie presa americana, citata de News.ro.

Foto:

Ziarele scriu ca rapperul american, care si-a anulat, fara prea multe explicatii, cu cateva ore inainte show-ul pe care trebuia sa il sustina duminica, a fost spitalizat pentru "o evaluare amanuntita", potrivit unor declaratii facute de un reprezentant al LA Fire Department, care nu i-a mentionat numele, scrie BBC.

"La ora 13.20, Los Angeles Fire Department a raspuns unui apel medical. Un barbat adult descris ca fiind in stare stabila a fost dus la un spital din zona pentru mai multe investigatii", a spus purtatorul de cuvant al institutiei.

NBC News a raportat, citand mai multe autoritati apropiate cazului, ca ofiterii departamentului au primit un "apel de ajutor medical" si decizia de a-l spitaliza pe West a fost luata pentru siguranta sa.

Site-ul TMZ a scris ca West a fost spitalizat pentru "evaluare psihiatrica" si ca ar fi primit tratament pentru "privare severa de somn".

Los Angeles Times a sustinut ca a existat un apel la 911 de la adresa, citand o sursa din departamentul de pompieri al orasului.

Luni, reprezentantul starului a anuntat ca restul datelor de concert din turneul "Saint Pablo" au fost anulate. Sambata noapte, el a cantat doar trei piese, inainte de a se lansa intr-o critica ampla asupra platformei Facebook, a rapperului Jay Z si a lui Hillary Clinton.

Tot luni, sotia rapperului, Kim Kardashian, trebuia sa participe la un eveniment in New York, insa nu si-a mai facut aparitia.

Kanye West, nascut pe 8 iunie 1977, este rapper si producator muzical, devenit cunoscut la inceputul anilor 2000. Artistul a lansat opt albume de studio - dintre care unul in colaborare cu Jay Z -, care s-au vandut in peste 32 milioane de copii si au generat peste 100 milioane de descarcari digitale. Kanye West a castigat 21 premii Grammy.