Urmatorul film al regizorului Martin Scorsese va fi "The Devil in the White City", un proiect al studiourilor Paramount, in care starul hollywoodian Leonardo DiCaprio va interpreta rolul unui criminal in serie, informeaza The Independent, citat deMediafax.

Martin Scorsese jongleaza in prezent cu mai multe proiecte diferite in acelasi timp, printre care un film biografic despre Frank Sinatra, un film biografic despre Evel Knievel, si drama "The Irishman" cu Robert De Niro si Al Pacino. Totusi, urmatoarea prioritate pare sa fie o adaptare a romanului din 2003 semnat Erik Larson, intitulat "The Devil in the White City" cu Leonardo DiCaprio in rol principal.

Romanul impleteste adevarata poveste a Targului si Expozitiei Mondiale din Chicago, in 1893, si povestea criminalul in serie viclean, care a folosit prilejul oferit de targ pentru a-si atrage victimele in cursa. DiCaprio va juca rolul criminalul in serie, Dr. H. H. Holmes, un medic carismatic si criminal in serie, care a ucis aproximativ 200 de oameni, potrivit relatarilor.

Acest proiect cinematografie, aflat in preproductie de peste un deceniu, ii va reuni pe DiCaprio si Scorsese la peste trei ani dupa incheierea filmarilor de la "Lupul de pe Wall Street".