Prima Doamna a SUA, Melania Trump a purtat pentru ceremonia de investitura de vineri o rochie inspirata din stilul lui Jackie Kennedy, insa atentia revistelor de moda a fost furata de haina in stil militar a consilierei lui Trump, Kellyanne Conway, relateaza Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

Melania Trump, in varsta de 46 de ani, primul fotomodel de top care ajunge in aceasta pozitie, a purtat vineri o rochie bleu si un sacou asortat, create de Ralph Lauren. Ulterior, la Balul Inaugural, noua Prima Doamna s-a imbracat intr-o rochie alba, lasata pe umeri, creata de designerul francez Herve Pierre.

Insa tinuta care a atras cel mai mult atentia vineri a fost cea a consilierei lui Trump, Kellyanne Conway, o rochie in culorie "patriotice" - rosu, alb si albastru, cu butoni din alama.

Haina creata de Gucci, in valoare de 3.600 de dolari, amintea de perioada Revolutiei Americane si a fost ridiculizata pe platformele de social media, fiind comparata cu Ursul Paddington, Napoleon si un spargator de nuci.

Conway a descris haina, intr-un interviu pentru NBC, ca "tinuta revolutionara Trump". Pe contul de Twitter al emisiunii de satira Daily Show, Conaway a fost descrisa drept "imbracata precum America la care vrea sa se intoarca Trump".

Pe de alta parte, site-ul de stil Racked a laudat alegerea lui Conway, descriind-o drept "persoana cea mai la moda de la Washington".

De cealalta parte, tinuta Melaniei Trump, cu manusi lungi, pantofi cu tocuri stilettosi parul adunat intr-un coc lejer, avea un aer de anii 1960. Tinuta va fi expusa la Muzeul Smithsonian, precum prevede traditia.

Revista Elle a afirmat ca alegerea Melaniei Trump, fost model, "ia o pagina ad literam" dintinuta inugurala a lui Jacqueline Kennedy din 1961.

"Per total, este un look foarte sigur, chiar daca putin prea <> (pantofi vopsiti sa se asorteze!)", scrie Elle.