Marti, 8 ianuarie, solistul trupei Firma, Rocaa, implineste 28 de ani! Si cum alaturi de membrii din trupa Rocca a petrecut cele mai frumoase clipe, si de data aceasta, artistul isi doreste sa-si sarbatoreasca aniversarea impreuna cu colegii sai de trupa, care sunt si cei mai apropiati prieteni ai sai.

Dupa megaconcertul live din noaptea de Revelion din cadrul evenimentului “Pro Fm Live Revolution”, cei cinci baieti nonconformisti sarbatoresc din nou, tot impreuna. Artistul planuieste sa se inchida in studio si sa faca ce ii place lui mai mult, adica muzica, iar spre seara sa petreaca impreuna cu familia si cativa prieteni, potrivit unui comunicat de presa.

Rocca & Co isi doresc ca de ziua solistului sa incheie un an foarte bun pentru trupa Firma, un an in care au lansat pe piata impreuna cu MediaPro Music cel de-al doilea album din cariera, intitulat “Exit”, un an in care au fost finalisti la categoria “New Sounds of Europe” din cadrul MTV Europe Music Awards, dupa ce s-au “batut” cu alte 20 de tari.