Actorul Marius Manole si Olesea Nespeac au castigat primul sezon al emisiunii-concurs "Uite cine danseaza", difuzata de televiziunea Pro TV, luni seara, relateaza News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Castigatorii au fost desemnati prin votul publicului, iar premiul a constat intr-un cec de 100.000 de euro, suma care va ajunge la fundatia Hope and Homes for Children.

"Mi se pare unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi s-au intamplat in viata in ultimul timp, pe langa faptul ca sunt sanatos. Total neasteptat pentru noi, imprevizibil acest premiu. Am plecat cu gandul ca o sa plec foarte repede si s-a intamplat sa ajungem in finala si sa mai si castigam. Sunt foarte emotionat si mi se pare o chestie exceptionala. Ma bucur foarte tare pentru ca acest premiu merge la Hope and Homes for Children. Multumesc juriului, care a fost tolerant si delicat. Multumesc tuturor!", a spus Marius Manole la final, dupa ce i-a inmanat marele premiu in valoare de 100.000 de euro lui Stefan Darabus, director regional pentru Europa Centrala si de Sud al organizatiei Home and Hopes for Children.

In finala emisiunii, ce a fost prezentata de Mihaela Radulescu si Cabral, au dansat concurentii Alex Velea, Liviu Teodorescu si Marius Manole, alaturi de partenerele lor - Ecaterina Dosan, Marica Derdene, respectiv Olesea Nespeac.

Juriul emisiunii a fost format din Gigi Caciuleanu, Andreea Marin, Florin Calinescu si Mihai Petre, care au notat fiecare reprezentatie din cadrul emisiunii, de-a lungul a noua saptamani.