Brian May, compozitor si chitaristul trupei Queen, o numeste pe Theresa May, prim-ministrul Marii Britanii, "o femeie groaznica", pentru ca sustine vanatoarea de vulpi, scrie News.ro citand site-ul nme.com.

Brian MayFoto: Emagic

Muzicianul britanic s-a exprimat cu privire la premierul Theresa May dupa ce aceasta a anuntat, marti, ca va permite membrilor conservatori ai parlamentului sa voteze liber privitor la permiterea vanatorii de vulpi, daca Partidul Conservator va castiga alegerile din 8 iunie.

In aceeasi zi, prim-ministrul britanic a reiterat ca este in favoarea vanatorii de vulpi.

Brian May a publicat, marti seara, pe conturile sale de Twitter si Instagram mesaje in care isi exprima dezaprobarea: "Este oficial astazi. Liniile de atac sunt trasate. Aceasta femeie groaznica va readuce sporturile sangeroase, daca nu o oprim".

Brian May, cofondator al trupei Queen, compozitor si producator, nascut pe 19 iulie 1947, este considerat unul dintre cei mai buni chitaristi ai lumii, fiind inclus pe pozitia a saptea in clasamentul realizat de Planet Rock, pe locul 26 in lista publicatiei Rolling Stone si pe locul al doilea, in urma voturilor acordate de cititorii Guitar World, in 2012.

De-a lungul carierei, inceputa in 1965, a colaborat cu artisti precum Black Sabbath, Genesis, Foo Fighters si Lady Gaga. Colaborarea cu interpreta si actrita Kerry Ellis, una dintre senzatiile de pe Broadway si West End-ul londonez, a inceput in 2004. Cei doi au concertat la Bucuresti in 2016, acelasi an in care May a concertat in Capitala pentru prima data alaturi de formatia Queen.