Vedeta telenovelelor de pe Acasa a primit la inceput de an un cadou pentru care altii tinjesc sa faca macar un drive test, noul Mitsubishi Lancer. Gestul este doar o campanie de imagine a Mitsubishi Romania sau e un gest de prietenie facut de Roxana Ciuhulescu sau, de ce nu, chiar de sotul acesteia?

Dupa ce s-a pozat alaturi de bolidul japonez pentru viitorul numar al revistei ProMotor, Nicoleta a aflat ca va primi, cadou, automobilul, estimat la 24.000 de euro. Vedeta se va putea bucura in voie de cei 140 cai putere ai noului automobil si isi va schimba melodia preferata atingand un ecran tactil plasat pe bord. Cadoul este oferit de reprezentanta Mitsubishi in Romania, condusa de Mihai Ivanescu, sotul Roxanei Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii ProMotor de la Pro Tv.

Coincidenta sau nu, Nicoleta Luciu si Roxana Ciuhulescu sunt din ce in ce mai apropiate. Lucreaza in acelasi trust, la Pro; au participat impreuna la realizarea unor jocuri pentru mobil de catre divizia de telefonie mobila a Mediafax, parte a aceluasi grup media; iar Nicoleta nu e la prima colaborare cu ProMotor. Prima lor intalnire televizata insa a avut loc in vara lui 2005 cand Nicoleta si-a prezentat Seat-ul Altea in emisiunea Roxanei.