Actorul Shia LaBeouf a fost arestat, sambata, in centrul orasului Savannah din statul american Georgia (sud-est), pentru tulburarea ordinii publice si pentru ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a anuntat politia, relateaza News.ro.

Shia LaBeoufFoto: Pinterest

LaBeouf, cunoscut pentru rolul Sam Witwicky din franciza "Transformers", se afla in centrul orasului cand s-a apropiat de un trecator si de un politist cerand o tigara, a mai precizat politia din Savannah in comunicat.

"Cand LaBeouf nu a primit tigara, a inceput sa devina nervos, a folosit cuvinte vulgare in fata unei femei si a unui copil", a continuat textul comunicatului.

Actorul a devenit agresiv in timp ce ofiterul de politie i-a cerut sa plece, iar cand acesta a incercat sa-l retina, LaBeouf a fugit in holul unui hotelul.

In cele din urma, LaBeouf a fost arestat pentru tulburarea linistii publice, obstructie si pentru ca a aparut beat in public, fiind retinut in inchisoarea Chatham, potrivit autoritatilor.

El a fost eliberat cateva ore mai tarziu, dupa ce a platit o cautiune de 7.000 de dolari, a declarat ofiterul de la Chatham.

Actorul se afla in Savannah pentru filmari la pelicula independenta "The Peanut Butter Falcon", potrivit Variety.

Shia LaBeouf, in varsta de 31 de ani, a mai avut probleme de acest fel cu politia in ianuarie. Atunci el a fost arestat in urma unei agresiuni care a avut loc in timpul unui eveniment organizat sub forma unui protest anti-Trump si a unei instalatii artistice.

In 2014 el a fost arestat dupa ce a deranjat reprezentatia musicalului "Cabaret" de pe Broadway din New York, facandu-se vinovat atunci tot de tulburarea ordinii, comportament violent si a primit ingrijiri pentru dependenta.

Shia LaBeouf, nascut pe 11 iunie 1986, la Los Angeles, si-a inceput cariera ca actor pentru Disney Channel, in 1999, si a devenit faimos datorita rolului din franciza "Transformers".

Intre filmele din distributia carora a facut parte se numara "Indiana Jones si regatul craniului de cristal/ Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" (2008), de Steven Spielberg, si cele doua productii "Nymphomaniac" (2013 si 2014), de Lars Von Trier. In ultimii ani a optat tot mai mult pentru roluri din filme independente, precum "American Honey", care a avut premiera la Cannes 2016.