In viata lui Kylie Minogue a aparut un barbat misterios. Cantareata, care a pus capat relatiei cu Olivier Martinez in luna februarie a anului trecut, a declarat ca nu este singura. Kylie, in varsta de 39 de ani, a spus: "Ma bucur ca ma intalnesc cu cineva, pentru ca nu ma mai simt singura.'.

Minogue crede ca pana la urma il va intalni pe "Dl. Perfect", insa a precizat ca nu a inceput sa il caute deocamdata, potrivit lifestyleextra.com.

Cantareata a declarat intr-un show de televiziune din Australia: "A trecut deja un an de cand ma simt bine si nu am mai avut probleme de sanatate. Prin urmare, nu prea am avut timp sa stau si sa ma gandesc unde este "Dl Perfect". Sunt sigura ca exista si ca va aparea la un moment dat. Pentru mine, cele mai importante lucruri la un barbat sunt creativitatea si farmecul personal."

Kylie - ale carei sanse de a avea copii au fost reduse semnificativ dupa ce a urmat tratamentul pentru cancer la san - a declarat recent ca s-a obisnuit cu ideea ca este foarte posibil sa nu devina mama niciodata.