Cel de-al 8-lea si ultim sezon al serialului "Game of Thrones", productie emblematica a postului HBO, va turna mai multe finaluri pentru a evita posibile divulgari, precum cele care au avut loc in timpul precedentului sezon 7, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Game of ThronesFoto: Captura YouTube

Potrivit editiei digitale a revistei Variety, Casey Bloys, responsabilul cu programe ale canalului HBO, a declarat ca scopul acestei actiuni este de a evita ca adevaratul final sa fie dezvaluit inainte de lansarea programata.

"Intentia este ca nimeni sa nu stie cum se sfarseste", a precizat Bloys in timpul unui discurs la Universitatea Moravian, din Pennsylvania. "Trebuie sa faci acest lucru la un serial atat de popular. Cand se filmeaza, oamenii afla. Astfel ca trebuie sa existe mai multe finaluri, iar raspunsul definitiv sa se afle la sfarsit", a explicat el.

Aceasta strategie a finalurilor multiple au aplicat-o si alte seriale celebre precum "Breaking Bad" sau "The Sopranos" si inclusiv "Dallas", in anii 1980. In acest fel, nici macar actorii nu vor sti care dintre finaluri este cel adevarat.

Filmarile la cel de-al 8-lea sezon al "Game of Thrones" vor incepe in octombrie si s-ar putea prelungi pana in august 2018, astfel incat premiera s-ar putea lasa asteptata pana in 2019.

"Echipa noastra de productie studiaza datele pentru filmari si cat timp vor lua efectele speciale", a precizat Bloys.

"Game of Thrones", bazat pe romanele lui George R.R. Martin, a incheiat in august cel de-al 7-lea sezon, cu un episod care a reprezentat un nou record de audienta, cu 16,5 milioane de telespectatori in SUA.